Herätessäni oli jo tullut ilta. Nousin istumaan ja samassa tajusin olevani sängylläni nukkumassa. Hetken aikaa katsoin ihmetellen ympärilleni, kunnes tajusin mitä oli tapahtunut. Vilkaisin toiselle puolen huonetta, jossa nukkui Ayumi, Chopper, Zoro sekä Usopp. Naurahdin mielessäni hiljaa ja nousin sängyltäni, mennen ulko-ovelle. Muut varmaan etsivät noita toisia, joten jos sattuisin vaikka heitä näkemään voisin kertoa heidän täällä olevan. Suljin oven varovasti perässäni ja lähdin astelemaan toria kohti.

Kiertelin ympäri kylää, mutta silti tuntui että en löytäisi heitä koskaan. Oli jo niin myöhä, että ei mikään kauppakaan olisi auki, joten sinne oli turha mennä. Ensimmäisenä vaihtoehtona tuli mieleen, että he olisivat menneet takaisin laivalle, mutta tuskin kuitenkaan he osaa jättäisivät kyläänkään. Päätin käydä vielä kulkemassa torin kautta, sillä itse ainakin vietin siellä usein aikaani näin iltaisin. En ollut edes kaukana siitä, sillä kadun päässä näkyi jo se suihkulähde. Muutamia ihmisiä siellä oli, mutta en näin kaukaa erottanut ketä. Jatkoin kävelemistäni eikä aikaakaan, kun olin jo suihkulähteen luona. Siinä istuivat kaikki loputkin olkihatuista eli Luffy, Nami, Sanji ja Robin. "Mooikka", sanoin ja hymyilinkin hieman. "Hei Yumi, tiedätkö missä Zoro, Chopper ja Usopp? Me ollaan koitettu haravoida koko kylä läpi, mutta ei heitä löydy", Nami kysyi minulta ja suustani pääsi väkisinkin tirskahdus. "He kaikki kolme ovat minun luonani. He saavat itse selittää tapahtuneet sitten, kun heräävät. Tekin voitte tulla sinne nukkumaan", selitin noille, sillä kyllä sinne mahtuisi vielä. "Yahhoo!" Luffy huudahti ja lähti kulkemaan summan mutikassa johonkin suuntaan. "Öm, toinen suunta", sanoin hänelle ja pian hän jo olikin menossa oikeaan suuntaan kohti.

Minun luonani tein heille pikaiset sängyt lattialle ja Nami pääsi sänkyyni, sillä hän vaati  päästä siihen. Kaikki nukahtivat ilmeisesti melkein heti, en tiedä sillä minun aikani meni siskoni vieressä istumiseen. Ei tuo toki ensimmäinen kerta ollut nähdä hänet tuollaisena, mutta kun ei hän aiemmin torilla ole maannut, kuin yleinen nähtävyys. Onneksi Chopper oli pätevä lääkäri ja osasi hoitaa varmaan helpostikin tällaiset jutut. Asetin pääni sängylle, jolla Ayumi oli ja koitin itsekin vielä nukkua, pian minä olinkin vaipunut jo kyynelten saattelemana uneen.

Aamulla kun heräsin, oli Ayumikin jo herännyt. Hän istui sängyllään katsellen minua, sekä noita toisia. Varmaan hänkin ihmetteli keitä he olivat, mutta ei sillä niin väliä olisi. "Yumi! Mikä majoituspaikka sinulla on täällä?" hän kysyi, kun tajusi minunkin olevan hereillä. "No tämä nyt on tällanen juttu vaan", vastasin ja virnistin hänelle hieman. "Mutta missä sinä itse olit saanut hommattua nuo kaikki haaverit?" kysyin häneltä hieman pakottavaan sävyyn. Kyllä minä jotenkin sen tiedon urkkisin itselleni, jos hän ei kertoisi. "No tuotatuota... Joku laiva taas tulitti meitä ja tämä saari oli lähin. Koko miehistö varmaan haavoittui, mutta toivottavasti hekin saivat apua", Ayumi kertoi minulle ja katseli tarkkaavaisesti Luffyä, Zoroa ja Robinia. "Ai jaa", sanoin hänelle ja haukottelin kerran. "Mutta sano Yumi. Onko nämä tässä olkihatut?" Ayumi kysyi minulta.